Thuiszorg - Hans

Ik ben Hans en werk sinds 2006 in de thuiszorg als zelfstandige zorgverlener. Mijn liefde voor de zorg is voortgekomen uit het concreet hulp bieden aan mensen die zorg en begeleiding nodig hebben, maar ook mensen die eenzaam zijn en die juist verlegen zitten om een praatje of om samen iets te gaan ondernemen. Het geeft mij veel voldoening als ik zie hoe dankbaar en blij mensen zijn als je er voor ze kunt zijn.

Ik heb door mijn werk ervaren hoe belangrijk het is om in de eigen vertrouwde omgeving verzorgd en/of begeleid te worden. Geduld, begrip en echt luisteren zijn de eigenschappen die ik belangrijk vind om goede zorg te bieden.

Ik ben verzorgende niveau 2 +. Ik heb certificaten behaald voor het uitvoeren van routine verpleegtechnische, dan wel verpleegkundige handelingen.

De afgelopen 16 jaar heb ik ervaring opgedaan in het verzorgen en begeleiden van, voornamelijk, hulpbehoevende ouderen. Bij elk ziektebeeld, bijvoorbeeld Dementie, Parkinson, en bij psychische problemen, vind ik het van groot belang dat mensen de mogelijkheid krijgen dingen die ze zelf nog kunnen doen, ook zelf te laten doen. Ik begeleid u daarbij.

Welke zorg kan ik u bieden?

Persoonlijke verzorging en persoonlijke begeleiding, zoals:

  • hulp bij douchen, bij aan- en uitkleden (ADL), steunkousen aan- en uittrekken, begeleiding bij voorbereiding ontbijt, lunch en avondeten
  • huishoudelijk werk
  • boodschappen doen

Individuele begeleiding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw (demente) vader of moeder die graag thuis wil blijven wonen. Vanuit een Persoonsgebonden budget zijn er del mogelijkheden om dit ook daadwerkelijk te realiseren!

Ik heb hier zeer veel ervaring in opgedaan.

Interesse?

Als u interesse gewekt is kan ik per 1 februari 2022 starten. minimaal 8 uur aaneengesloten, 24 uurszorg is zeker ook mogelijk

Mijn tarief is € 40 per uur.
 

U kunt mij mobiel bereiken op tel nr 06-41919437